Onderdeel van Stichting Stomaatje

Tekst grootte

Veelgestelde vragen - Zoekfuncties

 

  • Hoe kan ik zelf zoeken op Stomaatjes gezocht?

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Dit allen staat in de kolom ‘Stomaatjes gezocht’. Bij de optie 'Zoek een match', welke door middel van snel zoeken en geavanceerd zoeken kan worden gebruikt, vul je jouw voorkeuren in. Door middel van de filters kun je je zoekopdracht verfijnen. Hierna zal Stomaatjes gezocht op zoek gaan naar mogelijke matches. Hiertoe wordt, met behulp van een softwareprogramma, jouw profiel vergeleken met andere profielen. Ook bestaat er de optie ‘Zoek in de omgeving’.

  • Hoe werkt de optie 'Zoek in de omgeving'?

Je vult in je profiel je plaatsnaam in en ziet dan bij Zoeken in de omgeving een kaartje met een blauwe pion (dit ben jij). Bij afstand vul je een aantal kilometers in. Druk je op 'zoeken' dan vormt er zich een lichtblauwe cirkel om je pion heen. Dat kan betekenen dat je moet uitzoomen op de kaart. Mensen die in die straal wonen komen met hun naam in een rood vakje in de kaart te staan.

 

  • Bij 'Zoek in de omgeving' zie ik de gehele wereld, hoe komt dit?

Dit komt doordat je je eigen woonplaats en provincie nog niet hebt ingevuld in je profiel. Door het missen van deze informatie kan de kaart zich niet richten op de straal waarbinnen je wilt zoeken.

 

  • Hoe gaat dat matchen in zijn werk?

Bij het matchen wordt onder andere gekeken naar voorkeuren, eigenschappen en interesses. Jouw matches worden vervolgens aan je getoond. Jouw profiel kan ook als match aan een ander lid van Stomaatjes gezocht worden getoond. De aan je beschikbaar gestelde matches worden telkens geactualiseerd met nieuwe matches, zulks op basis van jouw (gewijzigde) profiel en de profielen van de leden van Stomaatjes gezocht.

 

  • Hoe kan ik het uitgebreide profiel van iemand bekijken?

Door in het profiel van die betreffende persoon op de gebruikersnaam links bovenin te klikken, of op de profielfoto te klikken en dan op het tabblad met de naam van de persoon klikt kom je in het uitgebreidere profiel van de persoon.